mas ékszer

 

 

Az „Etalon-Jenavi” company 1991-ben jött létre Szent-Péterváron az ékszer- és ötvösművészet fővárosában. A cég az oroszországi legnagyobb ékszergyártók egyike, mely évente 6 millió terméket bocsát ki. Az egyedi tervezésnek, kiváló minőségnek, elérhető árnak köszönhető, hogy az „Etalon-Jenavi” márka nagy népszerűséget szerzett nem csak Oroszországban, de külföldön is. A cég létrehozott márkaboltokat Nagy-Britanniában és a termékek egyre ismertebbek Amerikában és Európában is.

Az „Etalon-Jenavi” széleskörűen használja a világhírű SWAROVSKI kristályokat. Mivel nagy mennyiségben vásárolja a kristályokat, így az áruk igazán kedvező.

A kifogástalan tisztaságú SWAROVSKI kristályok és különböző drága- és féldrágakövek felhasználásának köszönhetően születnek az igazi remekművek. Bőr, korál, gyöngy, borostyán, tűzzománc, türkiz és malachit – ez még nem is a tejes felsorolása a felhasznált anyagoknak.

A termékek ékszerészeti technológiával készülnek (orvosi fém), antiallergiás hatással arany, ezüst és réz bevonattal, s ennek köszönhetik a látványos szépségüket.

A választékban szerepelnek fülbevalók, karkötők, brossok, nyakláncok (több mint 15000 féle) és a legnagyobb gyűrű-gyűjtemény az orosz piacon és Európában. Az „ Etalon-Jenavi” bizsu ékszerek - stílusosak, élénkek, látványosak és divatosak. Ezen egyedi kiegészítők használata különleges élményt nyújt viselőjének.

A klasszikus és avantgárd kollekciók jól egészítik ki a mindennapi és alkalmi viseletet. Havonta új termékek jelennek meg.

A fiatal, divatot kedvelő lányok, az ultramodern és extrém fiatalok, az üzletasszonyok és az idősebb korosztály is talál a maga ízlésének megfelelő Swarovski kristályokkal díszített "Etalon-Jenavi" ékszereket a kollekcióban.

Isten hozott a gyönyörű ékszerek és kifinomult stílus világában!

Bizonyítvány az ékszerekben felhasznált Swarovski kristályokról.

 

 

 
 
 
 
Tel.: +3620/577-2670